Het perfecte binnenklimaat met het merk: Evolar mobiele airco's

Veilig en vertrouwd online betalen

[rank_math_breadcrumb]

Video afspelen

Mobiele airco 12000 BTU

Verkoeling nodig voor een grote ruimte? Ga dan voor een 12000 BTU airco van Airdayss. De mobiele airco koelt de warme lucht in de slaapkamer, woonkamer of in een kantoorruimte. Creëer een heerlijk verkoelend gevoel op een hete zomerdag in huis, wordt getrakteerd op een comfortabele gekoelde nacht of een productieve werkdag zonder te zweten.

Hoe werkt een mobiele airco 12000 btu?

Een mobiel airco 12000 btu werkt door warme lucht uit de kamer en in de unit te trekken. De motor in de mobiele airco koelt vervolgens de lucht voor circulatie door de kamer. De mobiele airco 12000 btu neemt ook de warme lucht en overtollig vocht op en duwt deze door een afvoerslang uit het raam. Het primaire doel van een mobiele airco 12000 btu is om de warmte uit een woonkamer of andere type kamer te halen en die warmte naar buiten te brengen.

Deze krachtige 12000 BTU mobiele airconditioner van Airdayss koelt middelgrote tot grote woonruimten snel en efficiënt. Met twee windsnelheden, ontvochtigingsmodus, slaapmodus en gerichte koeling tot de gewenste temperatuur.

Koelen, ventileren en verwarmen in één mobiele airco

De Airdayss Type 4 met een koelvermogen van 12000 BTU van Airdayss biedt niet alleen de mogelijkheid om een ruimte te koelen, de mobiele airco kan tevens de ruimte ventileren of verwarmen. Het temperatuurbereik van het apparaat is van 16 tot 32 graden. Hierdoor kan de Airdayss Type 4 gedurende het gehele jaar gebruikt worden, in de zomer om te koelen en in de winter om een ruimte te verwarmen. Dankzij de afvoerslang die bij de mobiele airco geleverd wordt verdwijnt de warme lucht en eventueel vocht uit de ruimte.

airco 12000 btu

Voordelen van de mobiele airco 12000 BTU van Airdayss

  • MODERNE LOOK: De Airdayss type 4 (Turbo) heeft een moderne uitstraling en is lekker compact en praktisch. Rechte lijnen gecombineerd met geavanceerde functionaliteit en een luxe touch display. Een moderne airconditioner met een koelcapaciteit van 12000 BTU waar je nog geen €400 euro voor betaalt.
  • 3 FUNCTIES: koelen, ontvochtigen en ventileren. Dit betekent dat deze mobiele airco zowel in de winter als in de zomer gebruikt kan worden. Door de lucht te koelen en tegelijkertijd vocht af te voeren is de mobiele airco een echte multitasker die ook nog eens op 2 verschillende snelheden kan draaien.
  • ENERGIEVRIENDELIJK – De Airdayss Type 4 (Turbo) is een zeer zuinige airco die het energielabel A draagt. Dankzij het ecologische koudemiddel R290 is de airconditioning uiterst efficiënt en voldoet hij aan alle huidige milieuvoorschriften. De Airdayss Type 4 (Turbo) bereikt op een duurzame manier zijn optimale temperatuur met een snel en goed resultaat. Ze hebben geen hoge energiekosten.
  • KOELVERMOGEN – De Airdayss Type 4 (Turbo) heeft een koelvermogen van 3,5 kW. Hiermee kun je ruimtes koelen tot maximaal 40m² of 105m³ (afhankelijk van de isolatie van de betreffende ruimte). In combinatie met het lage energieverbruik is de Airdayss type Turbo een echte bestseller onder de mobiele airco’s.
  • TIMER – De praktische timer van het Airdays type Turbo kan worden geprogrammeerd met een 24-uurs timer. Zo kan de airco een half uur aanstaan ​​voordat je thuiskomt. De instellingen zijn eenvoudig aan te passen met een afstandsbediening: een korte druk op de afstandsbediening is voldoende om alle instellingen te maken en de temperatuur wordt weergegeven op de afstandsbediening.

MOBIELE AIRCO MERK: AIRDAYSS

Energiezunige mobiele airco 12000 BTU kopen

De mobiele airco’s van het merk Airdayss mobiele airco’s zijn heel zuinig en besparen daardoor op de energiekosten. Het water wordt van binnenuit hergebruikt door een zelfverdampingssysteem. Hierdoor hoeft er minder vaak water bijgevuld te worden. De airco verbruikt maar 1300 Watt wanneer deze op volle toeren draait.

Sterk, compact en gebruikersvriendelijk

Dankzij een luchtcirculatie prestatie van maarliefst 410 m3 per uur is de Airdayss Type 4 een zeer krachtige mobiele airco. Dit gaat gecombineerd met een praktisch compacte vorm met een afmeting van 762x353x470mm en een zeer gebruiksvriendelijk elektronisch touchscreen display. 

Werking van een mobiele airco 12000 BTU

Een mobiele airco van 12000 BTU gebruikt een combinatie van koelvloeistoffen, compressoren en ventilatoren om warme lucht uit de kamer te trekken en koele lucht te genereren. Het apparaat zuigt de warme lucht aan, koelt deze door middel van verdamping en blaast vervolgens de gekoelde lucht terug de ruimte in. Dit proces wordt herhaald totdat de gewenste temperatuur is bereikt.

Installatie en onderhoud van de mobiele airco 12000 BTU

Het installeren van een mobiele airco van 12000 BTU is relatief eenvoudig. Je hoeft geen ingewikkelde installatieprocessen te doorlopen, zoals bij vaste airco’s. Het enige wat je nodig hebt, is een stopcontact en een geschikte afvoermogelijkheid voor de warme lucht.

Wat betreft onderhoud is regelmatige reiniging van de filters belangrijk om de efficiëntie van de mobiele airco te behouden. Zorg ervoor dat je de handleiding volgt en de aanbevolen onderhoudsprocedures uitvoert.

Tips voor het kiezen van de juiste mobiele airco 12000 BTU

Bij het kiezen van een mobiele airco van 12000 BTU zijn er enkele belangrijke factoren waarmee je rekening moet houden om ervoor te zorgen dat je de juiste unit voor jouw behoeften selecteert.

Grootte van de Ruimte

Bepaal eerst de grootte van de ruimte die je wilt koelen. Een mobiele airco van 12000 BTU is geschikt voor middelgrote tot grote ruimtes. Als je een te kleine unit kiest, kan het moeite hebben om de gewenste temperatuur te handhaven, terwijl een te grote unit onnodig energie kan verbruiken.

Energie-efficiëntie

Controleer het energielabel van de mobiele airco om de energie-efficiëntie te beoordelen. Een apparaat met een hogere energie-efficiëntie helpt je energiekosten te verlagen en is milieuvriendelijker.

Geluidsniveau

Let op het geluidsniveau van de mobiele airco, vooral als je van plan bent om het ‘s nachts in de slaapkamer te gebruiken. Kies een unit met stille werking om een goede nachtrust te garanderen.

Extra Functies

Sommige mobiele airco’s van 12000 BTU worden geleverd met extra functies, zoals een timer, afstandsbediening, slaapmodus en luchtontvochtiging. Overweeg welke functies voor jou belangrijk zijn en kies een unit die aan je behoeften voldoet.

Mobiele airco 12000 BTU met slang

De mobiele airco’s zijn voorzien van een soft-touch bedieningspaneel en luxe PCB-display aan de bovenzijde.

Mobiele-airco.nl bied één van de laagste prijzen in de Europese markt van mobiele airco’s.

Vandaag besteld = Morgen in huis bij Mobiele-airco.nl. 

ONTDEK ONZE AIRDAYSS MOBIELE AIRCO'S

Slimme mobiele airco's van Airdayss

De Airdayss Type 4 met een koelvermogen van 12000 BTU is voorzien van de nodige handige technische functies zoals een timer waarmee de airco 24 uur per dag aan of uitgezet kan worden. De snelheid van de ventilator kan ingesteld worden op 3 verschillende modes, waardoor de mobiele airco op verschillende niveaus kan presteren. De slaapmodus zorgt ervoor dat de airco op een lager geluidsvolume de ruimte koelt wat prettig is gedurende de nacht. 

Bediening van de mobiele airco

De mobiele airco kan op verschillende manieren bediend worden. De airco is voorzien van een touchscreen, afstandsbediening en kan via wifi bedient worden. Lui vanaf de bank of vanuit het bed de airco moeiteloos bedienen.

Deurafdichting airco

29,95

EVOLAR EVO-70C MOBIELE AIRCO

Oorspronkelijke prijs was: €249,00.Huidige prijs is: €169,00.

ASPEN AX3008 1 MOBIELE AIRCO

Oorspronkelijke prijs was: €629,00.Huidige prijs is: €399,00.

Evolar EVO-90C

Oorspronkelijke prijs was: €299,00.Huidige prijs is: €189,95.

Deurafdichting airco

29,95

EVOLAR EVO-70C MOBIELE AIRCO

Oorspronkelijke prijs was: €249,00.Huidige prijs is: €169,00.

ASPEN AX3008 1 MOBIELE AIRCO

Oorspronkelijke prijs was: €629,00.Huidige prijs is: €399,00.

Evolar EVO-90C

Oorspronkelijke prijs was: €299,00.Huidige prijs is: €189,95.

Mobiele airco 9000 BTU

Oorspronkelijke prijs was: €299,00.Huidige prijs is: €174,95.

Goedkope mobiele airco 7000 BTU

Oorspronkelijke prijs was: €249,00.Huidige prijs is: €153,95.

Mobiele airco zonder slang

Oorspronkelijke prijs was: €995,00.Huidige prijs is: €859,00.

Mobiele airco 14000 BTU

Oorspronkelijke prijs was: €623,95.Huidige prijs is: €461,95.

Mobiele airco 18000 BTU

Oorspronkelijke prijs was: €995,00.Huidige prijs is: €829,00.

Mobiele airco 12000 BTU kopen

Oorspronkelijke prijs was: €389,00.Huidige prijs is: €329,00.

Evolar EVO-09C mobiele airco 9000 btu

Oorspronkelijke prijs was: €299,00.Huidige prijs is: €174,95.

Airdayss gaat voor groen!

Duurzame mobiele airco 12000 BTU

Een airco die milieuvriendelijk is? Ja oké, de airco verbruikt stroom wat natuurlijk weer opgewekt dient te worden en dus niet geheel klimaatneutraal is. Waar de airco op klimatologisch gebied wel goed op scoort is dat deze gebruikt maakt van milieuvriendelijk koelmiddel R410A/R290. R410A is een milieuvriendelijk koelmiddel waarmee airconditioners worden afgevuld. Koudemiddel R410A is minder belastend voor het milieu dan bijvoorbeeld het conventionele koelmiddel R22. R410A tast de ozonlaag niet aan als er onverhoopt een lek ontstaat of als het koelmiddel niet op de juiste manier wordt verwerkt en opgeslagen. 

Van kleine woningen tot grote kantoorruimtes

Geniet thuis van ideale omstandigheden met de Airdayss mobiele airco: een mobiele airconditioner die efficiëntie met elegantie combineert en precies de juiste temperatuur behoudt in huis – koel en fris wanneer het buiten heet is.

Zoek jij een mobiele airco met slang voor de warme lente- en zomerdagen? Met de Airdays mobiele airco geniet je van maximale flexibiliteit bij het comfortabel houden van je huis. Selecteer hieronder jouw toepassing en vind de juiste oplossing.

Alle informatie rondom een mobiele airco

Veelgestelde vragen

Een mobiele airco heeft de functie om de warme lucht en eventueel vocht af te voeren. Deze warme lucht wordt vervolgens naar een warmtewisselaar met koelvloeistof geleid. Deze koelvloeistof onttrekt de warmte uit de lucht, waarna de (nu koude) lucht weer de kamer in wordt geblazen. De koelvloeistof is inmiddels verdampt en de warme lucht wordt via de afvoerslang – door het raam of de dakdoorvoer – naar buiten geblazen.

De mobiele airco met slang naar buiten kan tot 10 graden kouder de ruimte afkoelen. Indien de warme lucht wederom in de te koelen ruimte geblazen wordt of indien de ruimte niet goed afgesloten is van de warme buitenlucht zal de airco minder efficiënt werken. Het is belangrijk dat de mobiele airco binnen 1 of 2 meter van het raam afstaat, doordat de slang meestal maximaal 2,5 meter is.

Het is handig om te achterhalen hoe sterk de mobiele airco dient te wezen om de gewenste ruimte voldoende te kunnen koelen of verwarmen. Het aantal BTU’s van een mobiele airconditioning geeft aan hoe krachtig het apparaat is. Hoe hoger het aantal BTU’s, des te groter de ruimte mag zijn en sneller het apparaat de ruimte kan verkoelen. 

Koelvermogen wordt meestal beschreven in KW (Kilowatt) of BTU (British Termal Unit), en geeft aan hoe effectief de airco is in het koelen van je ruimte. Naast de technische specificaties is het ook belangrijk om te weten hoe goed je ruimte is geïsoleerd, of je veel grote enkel/dubbel glas ramen hebt, en of er veel elektronische apparaten zijn die mogelijk nog meer hitte creëren.

Om te beslissen hoeveel koelvermogen je nodig hebt is het belangrijk om te weten hoeveel kubieke meter de ruimte is die je wilt afkoelen. Om dit eenvoudig te berekenen kan je het aantal vierkante meter keer 2,3 of 2,5 doen, afhankelijk van de hoogte van je plafond.

Heb je het aantal kubieke meter berekend, dan kan je dit converteren naar de airco eenheid: BTU. Hier zit een ingewikkelde formule achter, maar voor een redelijk geïsoleerde kamer kan je de vuistregel aanhouden: Het aantal kubieke meter * 136 = BTU.

De mobiele airco is voorzien van een slang om de warme lucht af te voeren. Het apparaat is berekend om deze lucht te verplaatsen tot een bepaald niveau. Om dit mogelijk te maken voor de mobiele airco dient er rekening gehouden worden met de lengte van de slang. De airco kan niet sneller of meer lucht afvoeren dan waar deze op berekend is. De lengte van de mobiele airco met lange slang varieert per type en merk. Over het algemeen zijn deze afvoer of uitlaatslangen 1,5 tot 2 meter lang. De slangen zijn gemaakt van speciaal temperatuurbestendig kunststof versterkt met metalen ringen. 

De 4 belangrijkste eigenschappen van een mobiele airco zijn: geluidsniveau (dB),  prijs, energieklasse en het koelvermogen (BTU). Randzaken zijn: timerfunctie, met afstandsbediening, slaapmodus, raamafdichting en is er een besturing via app mogelijk ja of nee.