Het perfecte binnenklimaat met het merk: Evolar mobiele airco's

Veilig en vertrouwd online betalen

[rank_math_breadcrumb]

Video afspelen

Mobiele airco zonder slang

Bent u op zoek naar een uiterst energiezuinige mobiele airco zonder afvoerslang? Dan bent u hier op de juiste plek! De Evolar EVO-ES9000 mobiele airco is niet alleen echt mobiel, maar heeft ook geen afvoerslang naar buiten nodig en kan dus overal worden gebruikt! Geen raam of deur hoeft open te staan tijdens het koelen. Deze mobiele airco is bijzonder geschikt voor grote ruimtes tot wel 90m3. Ideaal voor klaslokalen, woonkamers, kantoren, vergaderruimtes, winkels, enzovoort. De 3-in-1 airco kan zowel koelen, verwarmen als ontvochtigen. Daarmee is de airco niet alleen perfect voor de hete zomermaanden, maar komt hij ook in de koude wintermaanden goed van pas.

Werking en gebruik

De mobiele airco is uitgerust met Wifi en is eenvoudig te bedienen via uw mobiele telefoon met de TUYA-app, Google Home en Amazon Alexa-app. De Evolar EVO-ES9000 is een watergekoelde airco die gebruik maakt van een uniek energy storage systeem waarbij warmte in water wordt opgeslagen. Deze airco maakt gebruik van lucht-watercondensatie in combinatie met het vriezerprincipe. Hij heeft een gebruiksduur van ongeveer 6 tot 8 uur, afhankelijk van de omgevingstemperatuur, de watertemperatuur en de gewenste temperatuur, waarna het water 2 à 3 uur moet afkoelen via de cold storage stand. Tijdens deze cold storage stand koelt de airco het water in de tank af tot -6°C. De mobiele airco wordt gevuld met 37 liter water waarin de warmte wordt opgeslagen. Het water hoeft maar één keer per zomerseizoen gevuld te worden.

Mobiele airco zonder afvoerslang

Mobiele airco’s hebben geen ventilatie- of waterslangen nodig en zijn volledig op zichzelf staand, waardoor ze de keuze zijn voor diegenen die draagbare koeling zonder slangen nodig hebben. Deze luchtkoelers zijn minder sterk dan de traditionele mobiele airconditioners of vaste airco systemen. Een luchtkoeler zal tot 3 graden kouder dan de huidige temperatuur kunnen koelen terwijl een mobiele of vaste airco tot wel 10 graden koeler dan de huidige temperatuur kan koelen. Een luchtkoeler heeft als voordeel dat het een stille mobiele airco zonder slang is. Het is van belang echter dat deze koelers het beste werken in gebieden met een lage luchtvochtigheid. Een luchtvochtigheid van 60 procent of hoger maakt een dergelijk apparaat veel minder effectief. In minder vochtige klimaten kunnen luchtkoelers net zo effectief zijn als mobiele airconditioners, terwijl ze minder energie verbruiken.

EVOLAR EVO-70C MOBIELE AIRCO

249,01

ASPEN AX3008 1 MOBIELE AIRCO

Oorspronkelijke prijs was: €629,00.Huidige prijs is: €379,00.

Evolar EVO-90C

Oorspronkelijke prijs was: €299,00.Huidige prijs is: €199,00.

Mobiele airco 9000 BTU

Oorspronkelijke prijs was: €299,00.Huidige prijs is: €199,00.

Goedkope mobiele airco 7000 BTU

Oorspronkelijke prijs was: €249,00.Huidige prijs is: €169,00.

Mobiele airco 14000 BTU

Oorspronkelijke prijs was: €623,95.Huidige prijs is: €499,00.

Mobiele airco 12000 BTU kopen

Oorspronkelijke prijs was: €389,00.Huidige prijs is: €329,00.

Evolar EVO-09C mobiele airco 9000 btu

Oorspronkelijke prijs was: €299,00.Huidige prijs is: €199,00.

Evolar EVO-07C mobiele airco

Oorspronkelijke prijs was: €249,00.Huidige prijs is: €169,00.

Evolar

Mobiele airco zonder slang kopen

  • De Evolar mobiele airconditioner gebruikt duurzaam gas (R290). Vermindert het broeikaseffect potentieel (GWP) aanzienlijk met 99.8% vergeleken met R410a. Het bereiken van de optimale temperatuur zonder afbreuk te doen aan groene referenties. 
  • De mobiele airco’s met slang zijn voorzien van een grote soft-touch bedieningspaneel en luxe PCB-display aan de bovenzijde
  • Laag energieverbruik met energielabel A
  • Zelf verdampend systeem en verbeterd de koelefficiëntie in huis
  • Inclusief ingebouwde timer, afstandsbediening en je kunt de windsnelheid naar wens aanpassen met verschillende standen 

De mobiele airco’s zijn voorzien van een soft-touch bedieningspaneel en luxe PCB-display aan de bovenzijde.

Mobiele-airco.nl bied één van de laagste prijzen in de Europese markt van mobiele airco’s.

Vandaag besteld = Morgen in huis bij Mobiele-airco.nl. 

ONTDEK ONZE EVOLAR MOBIELE AIRCO

Mobiele airco zonder afvoerslang naar buiten

Mobiele-airco.nl beschikt over 1 type mobiele airco zonder slang. De Evolar EVO-ES9000 is een mobiele airconditioner zonder slang met 9000 BTU (dus geen afvoerslang naar buiten). De mobiele airco is uitzonderlijk geschikt voor grote ruimtes tot 90 kubieke meter. Ideaal voor omgevingen zoals klaslokalen, woonkamers, kantoren, vergaderzalen, winkelruimtes en meer. Deze veelzijdige 3-in-1 airconditioner kan koelen, verwarmen en ontvochtigen, waardoor hij niet alleen van onschatbare waarde is tijdens de zinderende zomermaanden, maar ook tijdens de frigide winterperiode.

EVOLAR EVO-70C MOBIELE AIRCO

249,01

ASPEN AX3008 1 MOBIELE AIRCO

Oorspronkelijke prijs was: €629,00.Huidige prijs is: €379,00.

Evolar EVO-90C

Oorspronkelijke prijs was: €299,00.Huidige prijs is: €199,00.

Mobiele airco 9000 BTU

Oorspronkelijke prijs was: €299,00.Huidige prijs is: €199,00.

Goedkope mobiele airco 7000 BTU

Oorspronkelijke prijs was: €249,00.Huidige prijs is: €169,00.

Mobiele airco 14000 BTU

Oorspronkelijke prijs was: €623,95.Huidige prijs is: €499,00.

Mobiele airco 12000 BTU kopen

Oorspronkelijke prijs was: €389,00.Huidige prijs is: €329,00.

Evolar EVO-09C mobiele airco 9000 btu

Oorspronkelijke prijs was: €299,00.Huidige prijs is: €199,00.

Evolar EVO-07C mobiele airco

Oorspronkelijke prijs was: €249,00.Huidige prijs is: €169,00.

EVOLAR gaat voor groen!

Duurzame mobiele airco zonder slang

De mobiele airco’s van Evolar beschikken allemaal over energielabel A, waardoor ze zorgen voor een laag energieverbruik. De mobiele airconditioner gebruikt duurzaam gas R290. Vermindert het broeikaseffect potentieel (GWP) aanzienlijk met 99.8% vergeleken met R410a. Het bereiken van de optimale temperatuur zonder afbreuk te doen aan groene referenties met een EVOLAR mobiele airco.

Van kleine woningen tot grote kantoorruimtes

Geniet thuis van ideale omstandigheden met de Evolar mobiele airco: een mobiele airconditioner die efficiëntie met elegantie combineert en precies de juiste temperatuur behoudt in huis – koel en fris wanneer het buiten heet is.

Zoek jij een mobiele airco met slang voor de warme lente- en zomerdagen? Met de Evolar mobiele airco geniet je van maximale flexibiliteit bij het comfortabel houden van je huis. Selecteer hieronder jouw toepassing en vind de juiste oplossing.

Alle informatie rondom een mobiele airco zonder slang

Veelgestelde vragen

  1. Een mobiele airco heeft de mogelijkheid tot het eigenhandig instellen van de temperatuur waar de ruimte naar gekoeld dient te worden. Bij een luchtkoeler kan de temperatuur niet eigenhandig ingesteld worden.
  2. Een mobiele airco kan de ruimte ontvochtigen. Een luchtkoeler heeft geen ontvochtiger, sterker nog, de luchtvochtigheid in de ruimte wordt alleen maar hoger.
  3. Het verwarmen van een ruimte kan met een mobiele airco plaatsvinden. Het verwarmen van een ruimte kan niet met een luchtkoeler plaatsvinden.

Het is handig om te achterhalen hoe sterk de mobiele airco dient te wezen om de gewenste ruimte voldoende te kunnen koelen of verwarmen. Het aantal BTU’s van een mobiele airconditioning geeft aan hoe krachtig het apparaat is. Hoe hoger het aantal BTU’s, des te groter de ruimte mag zijn en sneller het apparaat de ruimte kan verkoelen. 

Koelvermogen wordt meestal beschreven in KW (Kilowatt) of BTU (British Termal Unit), en geeft aan hoe effectief de airco is in het koelen van je ruimte. Naast de technische specificaties is het ook belangrijk om te weten hoe goed je ruimte is geïsoleerd, of je veel grote enkel/dubbel glas ramen hebt, en of er veel elektronische apparaten zijn die mogelijk nog meer hitte creëren.

Om te beslissen hoeveel koelvermogen je nodig hebt is het belangrijk om te weten hoeveel kubieke meter de ruimte is die je wilt afkoelen. Om de BTU eenvoudig te berekenen kan je het aantal vierkante meter keer 2,3 of 2,5 doen, afhankelijk van de hoogte van je plafond.

Heb je het aantal kubieke meter berekend, dan kan je dit converteren naar de airco eenheid: BTU. Hier zit een ingewikkelde formule achter, maar voor een redelijk geïsoleerde kamer kan je de vuistregel aanhouden: Het aantal kubieke meter * 136 = BTU.

De mobiele airco is voorzien van een slang om de warme lucht af te voeren (mobiele airco afvoer oplossing). Het apparaat is berekend om deze lucht te verplaatsen tot een bepaald niveau. Om dit mogelijk te maken voor de mobiele airco dient er rekening gehouden worden met de lengte van de slang. De airco kan niet sneller of meer lucht afvoeren dan waar deze op berekend is. De lengte van de mobiele airco met lange slang varieert per type en merk. Over het algemeen zijn deze afvoer of uitlaatslangen 1,5 tot 2 meter lang. De slangen zijn gemaakt van speciaal temperatuurbestendig kunststof versterkt met metalen ringen. 

De 4 belangrijkste eigenschappen van een mobiele airco zijn: geluidsniveau (dB),  prijs, energieklasse en het koelvermogen (BTU). Randzaken zijn: timerfunctie, met afstandsbediening, slaapmodus, raamafdichting en is er een besturing via app mogelijk ja of nee.