Het perfecte binnenklimaat met het merk: Airdayss mobiele airco's

Veilig en vertrouwd online betalen
Video afspelen
Airco 7000 BTU
Mobiel airco 7000 BTU kopen
Mobiele airco kopen 7000 btu

199,00

Mobiele airco 7000 BTU

Versla de zomerse hitte op de meest effectieve manier met de Airdayss mobiele airco. De mobiele airco heeft drie functies met twee snelheden: koelen, ontvochtigen en ventileren, zodat je de controle hebt en de modus kunt instellen die het beste bij jou past. Met een 24-uurs timer kun je de mobiele airco tot een specifiek tijdstip laten werken.

De mobiele airco Airdayss Type 2 beschikt over 7000 BTU. Met deze mobiele airco met een koelvermogen van 7000 BTU kan de temperatuur en luchtvochtigheid op een comfortabel niveau gehouden worden. Terwijl het buiten snikheet is blijft de ruimte die gekoeld wordt met deze mobiele airco heerlijk aangenaam. Dankzij het filtersysteem dat eenvoudig schoon te maken is, wordt de lucht in de gekoelde ruimte ook nog eens gezuiverd.

Voordelen van de Airdayss mobiele airco

De Airdayss Type 2 mobiele airco beschikt over vier standen, het koelt, ontvochtigt, ventileert en slaapt (slaapmodus kan alleen worden gebruikt met afstandsbediening) op twee snelheden. De Airdayss Type 2 is een allround mobiele airconditioner met een digitaal LED-display. De mobiele airco is een draagbaar en compact design. Klein maar krachtig, deze mobiele airco past gemakkelijk in kleinere ruimtes en is gemakkelijk te verplaatsen. Functionele airconditioner voor onmiddellijke koeling voor thuis en op kantoor.

Timer functie en water vol indicator

Met deze mobiele airconditioner kun je een specifieke looptijd instellen, ideaal voor wanneer je gaat slapen en om elektriciteit te besparen. Stop de mobiele airco automatisch wanneer de tank vol is om te voorkomen dat jouw vloer overspelt met water. De mobiele airco kan gebruikt worden met verwijderbare luchtfilters, zodat de lucht die rond circuleert fris en schoon is voor extra hygiëne.

Aironex mobiele airco inclusief afstandsbediening

579,00

AIRDAYSS

Mobiele airco 7000 BTU: Airdayss Type 2

Airco 7000 BTU

Hieronder beschrijven wij alle eigenschappen van de Airdayss Type 2 van het merk Airdayss.

 • Koelvermogen van 7000 BTU
 • Beschikt over energielabel A
 • Multifunctioneel: koelt, bevochtigd en ventileert ruimtes
 • Capaciteit voor ontvochtigen: 19 liter per dag
 • Vermogen: 2.1 kW
 • Ruimte met lage warmtelast tot: 25 m² (60 m3)
 • Laag energieverbruik: Energielabel A (0,8 kWh/60 min)
 • Geluidsniveau: 65 dB
 • Temperatuurbereik: 16 – 32 graden celsius
 • Gewicht: 20 kg
 • Snoerlengte: 1.80 m
 • Afmetingen: 700x300x300 mm
 • Airflow volume (luchtverplaatsing) van 300 m3/uur
 • Instelbare thermostaat
 • Luxe soft-touch bedieningspaneel en luxe PCB-display
 • De Airdayss Type 2 werkt met afvoerslang naar buiten
 • Inclusief 24-uurs timer en water vol indicator
 • Inclusief raamafdichtingskit en onderdelen

De mobiele airco’s zijn voorzien van een soft-touch bedieningspaneel en luxe PCB-display aan de bovenzijde.

Mobiele-airco.nl bied één van de laagste prijzen in de Europese markt van mobiele airco’s.

Vandaag besteld = Morgen in huis bij Mobiele-airco.nl. 

ONTDEK ONZE AIRDAYSS MOBIELE AIRCO'S

Mobiele airco 7000 BTU met afvoerslang

De Airdayss mobiele airco van 7000 BTU met afvoerslang verkoelt de lucht en verzorgt de ruimte van een comfortabel briesje. Maar dat is niet het enige waar je de mobiele airco voor kan gebruiken. De mobiele airco onttrekt tevens het vocht aan de lucht. Doordat koude lucht minder vocht bevat dan de warme lucht, werkt de mobiele airco tevens als een luchtontvochtiger. Het condens dat aan de lucht onttrokken is, wordt opgeslagen in de waterbak van de mobiele airco. Zodra deze waterbak vol is slaat de airco automatisch uit. De Airdayss Type 2 is een slimme mobiele airco 7000 BTU die de ruimte van alle gemakken voorziet.

Multifunctioneel, mobiel, goedkoop en sterk.

Voordeligste mobiele airco van Airdayss

De Airdayss Type 2 wordt voor nog geen €240 euro verkocht in Nederland en België. De mobiele airco is stil en is licht van gewicht en beschikt ook nog eens over maar liefst 7000 BTU. De Airdayss Type 2 kan koelen, ventileren en ontvochtigen. Kan overal naartoe getransporteerd worden dankzij de wielen aan de onderzijde en een licht gewicht. Ideaal om iedere ruimte te kunnen koelen en om het apparaat na gebruik op te bergen in de kast!

Mobiele airconditioner 7000 BTU

Op zoek naar een zuinige mobiele airco? Dan is de Airdays Type 2 een goede optie. Met een koelvermogen van 7000 BTU verbruikt deze mobiele airco 0,8 kWh per uur. Dat is zeker een A energielabel waardig. In combinatie met een efficiënt gebruik is een mobiele airco dan ook een energiezuinige oplossing.

Van kleine woningen tot grote kantoorruimtes

Geniet thuis van ideale omstandigheden met de Airdayss mobiele airco: een mobiele airconditioner die efficiëntie met elegantie combineert en precies de juiste temperatuur behoudt in huis – koel en fris wanneer het buiten heet is.

Zoek jij een mobiele airco met slang voor de warme lente- en zomerdagen? Met de Airdayss mobiele airco met raamafdichting geniet je van maximale flexibiliteit bij het comfortabel houden van je huis. Selecteer hieronder jouw toepassing en vind de juiste oplossing.

Alle informatie rondom een mobiele airco met slang

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een mobiele airco? Een mobiele airco heeft de functie om de warme lucht en eventueel vocht af te voeren. Deze warme lucht wordt vervolgens naar een warmtewisselaar met koelvloeistof geleid. Deze koelvloeistof onttrekt de warmte uit de lucht, waarna de (nu koude) lucht weer de kamer in wordt geblazen. De koelvloeistof is inmiddels verdampt en de warme lucht wordt via de afvoerslang – door het raam of de dakdoorvoer – naar buiten geblazen.

De mobiele airco met slang naar buiten kan tot 10 graden kouder de ruimte afkoelen. Indien de warme lucht wederom in de te koelen ruimte geblazen wordt of indien de ruimte niet goed afgesloten is van de warme buitenlucht zal de airco minder efficiënt werken. Het is belangrijk dat de mobiele airco binnen 1 of 2 meter van het raam afstaat, doordat de slang meestal maximaal 2,5 meter is.

Het is handig om te achterhalen hoe sterk de mobiele airco dient te wezen om de gewenste ruimte voldoende te kunnen koelen of verwarmen. Het aantal BTU’s van een mobiele airconditioning geeft aan hoe krachtig het apparaat is. Hoe hoger het aantal BTU’s, des te groter de ruimte mag zijn en sneller het apparaat de ruimte kan verkoelen. 

Koelvermogen wordt meestal beschreven in KW (Kilowatt) of BTU (British Termal Unit), en geeft aan hoe effectief de airco is in het koelen van je ruimte. Naast de technische specificaties is het ook belangrijk om te weten hoe goed je ruimte is geïsoleerd, of je veel grote enkel/dubbel glas ramen hebt, en of er veel elektronische apparaten zijn die mogelijk nog meer hitte creëren.

Om te beslissen hoeveel koelvermogen je nodig hebt is het belangrijk om te weten hoeveel kubieke meter de ruimte is die je wilt afkoelen. Om dit eenvoudig te berekenen kan je het aantal vierkante meter keer 2,3 of 2,5 doen, afhankelijk van de hoogte van je plafond.

Heb je het aantal kubieke meter berekend, dan kan je dit converteren naar de airco eenheid: BTU. Hier zit een ingewikkelde formule achter, maar voor een redelijk geïsoleerde kamer kan je de vuistregel aanhouden: Het aantal kubieke meter * 136 = BTU.

De mobiele airco is voorzien van een slang om de warme lucht af te voeren. Het apparaat is berekend om deze lucht te verplaatsen tot een bepaald niveau. Om dit mogelijk te maken voor de stille mobiele airco dient er rekening gehouden worden met de lengte van de slang. De airco kan niet sneller of meer lucht afvoeren dan waar deze op berekend is. De lengte van de mobiele airco met lange slang varieert per type en merk. Over het algemeen zijn deze afvoer of uitlaatslangen 1,5 tot 2 meter lang. De slangen zijn gemaakt van speciaal temperatuurbestendig kunststof versterkt met metalen ringen. 

De 4 belangrijkste eigenschappen van een mobiele airco zijn: geluidsniveau (dB),  prijs, energieklasse en het koelvermogen (BTU). Randzaken zijn: timerfunctie, met afstandsbediening, slaapmodus, raamafdichting en is er een besturing via app mogelijk ja of nee.