Shopping Cart

Het perfecte binnenklimaat met het merk: Airdayss mobiele airco's

Zoek een product
Generic filters
Veilig en vertrouwd online betalen
Video afspelen
Mobiele airco met slang
Airdayss

Mobiele airco aanbiedingen

Mobiele airco’s zijn handige airco’s om de ruimte snel te kunnen verkoelen en ontvochtigen. Mobiele-airco.nl heeft af en toe flinke prijskortingen op mobiele-airco’s. Wij proberen jaarlijks voor onze klanten één van de beste mobiele airco aanbiedingen te maken, door goedkoop en met veel volume in te kopen. Een mobiele airco met slang hoeft niet duur te zijn om aan de juiste wensen van de klant te voldoen. Wij focussen ons alleen op de online wereld. Hierdoor zijn wij in staat om onze stille mobiele airco’s aan te bieden voor een scherpe prijs!

Een mobiele airco voert de warme lucht af naar buiten via een afvoerslang, je plaatst deze dus altijd in de buurt van een raam of deur. Een portable airco is ook een relatief kleine airco, deze verplaats je makkelijk tussen de diverse ruimtes vanwege de wieltjes. Gebruik een goede raamafdichting om zo min mogelijk warme lucht binnen te laten. Bekijk hier de airco’s die morgen al in huis zijn.

Slimme elektrische convectorkachel 1500 watt

115,00

AIRDAYSS

Mobiele airco met slang aanbiedingen

De goedkoopste mobiele airco’s zijn met een afvoerslang. Kies bijvoorbeeld voor een Airdayss Type 1 indien het om een kleine ruimte tot circa 40 m3 gaat. Dient er een grotere ruimte gekoeld te worden? Dan kun je beter kiezen voor een Airdayss Type 2, Type 3 of een Airdayss Type 4.

Mobiele airco aanbieding 5000 BTU

Dient de ruimte echt flink in temperatuur te dalen en is de prijs voor een mobiele airco belangrijk, kies dan voor een Airdayss Type 1. Deze voordelige mobiele airco is in staat om ruimtes tot 40 m3 te koelen tot 16 graden celsius dankzij een koelvermogen van 5000 BTU.

Daarnaast kan de Airdayss Type 1 de ruimte ventileren en ontvochtigen. De mobiele airco beschikt over meerdere koelstanden waardoor er zelf gekozen kan worden hoe snel een ruimte gekoeld dient te worden. De afmeting van deze mobiele airco is 700x300x300 millimeter wat eenvoudig in iedere ruimte past.

De mobiele airco weegt maar 18 kg en beschikt over wielen aan de onderzijde van het apparaat wat het eenvoudig maakt om de airco van de ene ruimte naar de andere ruimte te verplaatsen.

Mobiele airco aanbiedingen
Mobiele airco met slang aanbieding

De mobiele airco’s zijn voorzien van een soft-touch bedieningspaneel en luxe PCB-display aan de bovenzijde.

Mobiele-airco.nl bied één van de laagste prijzen in de Europese markt van mobiele airco’s.

Vandaag besteld = Morgen in huis bij Mobiele-airco.nl. 

Mobiele airco met slang

ONTDEK ONZE AIRDAYSS MOBIELE AIRCO'S

Mobiele airco aanbieding van 7000 BTU

De Airdayss Type 2 is een sterkere mobiele airco met een koelvermogen tot 7000 BTU. Dit betekent dat een ruimte tot 52 m3 gekoeld kan worden. Ook deze mobiele airco beschikt over een ventilatie- en ontvochtigingsfunctie. De mobiele airco heeft een afmeting van 700x300x300 mm en is 20 kg. De Airdayss Type 2 is voorzien van een luxe touchscreen display en afstandsbediening, timer en een sensor die aangeeft wanneer de waterbak vol is. Alle mobiele airco’s beschikken over de energielabel A. Deze mobiele airco beschikt over een relatief goedkope prijs gezien het koelvermogen van de mobiele airco.

Slimme elektrische convectorkachel 1500 watt

115,00

Airdayss gaat voor groen!

Mobiele airco aanbiedingen met energielabel A

De mobiele airco’s van Airdayss beschikken allemaal over energielabel A, waardoor ze zorgen voor een laag energieverbruik. De mobiele airconditioner gebruikt duurzaam gas R290. Vermindert het broeikaseffect potentieel (GWP) aanzienlijk met 99.8% vergeleken met R410a. Het bereiken van de optimale temperatuur zonder afbreuk te doen aan groene referenties met een Airdays mobiele airco.

Mobiele airco aanbieding 12000 btu

Geniet thuis van ideale omstandigheden met de Airdayss mobiele airco Type 4 (12000 BTU): een mobiele airconditioner die efficiëntie met elegantie combineert en precies de juiste temperatuur behoudt in huis – koel en fris wanneer het buiten heet is.

Zoek jij een mobiele airco met slang voor de warme lente- en zomerdagen? Met de Airdays mobiele airco geniet je van maximale flexibiliteit bij het comfortabel houden van je huis. Selecteer hieronder jouw toepassing en vind de juiste oplossing.

Alle informatie rondom een mobiele airco aanbieding van Airdayss

Veelgestelde vragen

Een mobiele airco heeft de functie om de warme lucht en eventueel vocht af te voeren. Deze warme lucht wordt vervolgens naar een warmtewisselaar met koelvloeistof geleid. Deze koelvloeistof onttrekt de warmte uit de lucht, waarna de (nu koude) lucht weer de kamer in wordt geblazen. De koelvloeistof is inmiddels verdampt en de warme lucht wordt via de afvoerslang – door het raam of de dakdoorvoer – naar buiten geblazen.

De mobiele airco met slang naar buiten kan tot 10 graden kouder de ruimte afkoelen. Indien de warme lucht wederom in de te koelen ruimte geblazen wordt of indien de ruimte niet goed afgesloten is van de warme buitenlucht zal de airco minder efficiënt werken. Het is belangrijk dat de mobiele airco binnen 1 of 2 meter van het raam afstaat, doordat de slang meestal maximaal 2,5 meter is.

Het is handig om te achterhalen hoe sterk de mobiele airco dient te wezen om de gewenste ruimte voldoende te kunnen koelen of verwarmen. Het aantal BTU’s van een mobiele airconditioning geeft aan hoe krachtig het apparaat is. Hoe hoger het aantal BTU’s, des te groter de ruimte mag zijn en sneller het apparaat de ruimte kan verkoelen. 

Koelvermogen wordt meestal beschreven in KW (Kilowatt) of BTU (British Termal Unit), en geeft aan hoe effectief de airco is in het koelen van je ruimte. Naast de technische specificaties is het ook belangrijk om te weten hoe goed je ruimte is geïsoleerd, of je veel grote enkel/dubbel glas ramen hebt, en of er veel elektronische apparaten zijn die mogelijk nog meer hitte creëren.

Om te beslissen hoeveel koelvermogen je nodig hebt is het belangrijk om te weten hoeveel kubieke meter de ruimte is die je wilt afkoelen. Om de BTU eenvoudig te berekenen kan je het aantal vierkante meter keer 2,3 of 2,5 doen, afhankelijk van de hoogte van je plafond.

Heb je het aantal kubieke meter berekend, dan kan je dit converteren naar de airco eenheid: BTU. Hier zit een ingewikkelde formule achter, maar voor een redelijk geïsoleerde kamer kan je de vuistregel aanhouden: Het aantal kubieke meter * 136 = BTU.

De mobiele airco is voorzien van een slang om de warme lucht af te voeren. Het apparaat is berekend om deze lucht te verplaatsen tot een bepaald niveau. Om dit mogelijk te maken voor de mobiele airco dient er rekening gehouden worden met de lengte van de slang. De airco kan niet sneller of meer lucht afvoeren dan waar deze op berekend is. De lengte van de mobiele airco met lange slang varieert per type en merk. Over het algemeen zijn deze afvoer of uitlaatslangen 1,5 tot 2 meter lang. De slangen zijn gemaakt van speciaal temperatuurbestendig kunststof versterkt met metalen ringen.  Lees de hoe het werkt pagina om alles over een mobiele airco te leren.

De 4 belangrijkste eigenschappen van een mobiele airco zijn: geluidsniveau (dB),  prijs, energieklasse en het koelvermogen (BTU). Randzaken zijn: timerfunctie, met afstandsbediening, slaapmodus, raamafdichting en is er een besturing via app mogelijk ja of nee.