Shopping Cart

Het perfecte binnenklimaat met het merk: Airdayss mobiele airco's

Zoek een product
Generic filters
Veilig en vertrouwd online betalen

Mobiele airco 12000 BTU

Verkoeling nodig voor een grote ruimte? Ga dan voor een 12000 BTU airco van Airdayss. De mobiele airco koelt de warme lucht in de slaapkamer, woonkamer of in een kantoorruimte. Creëer een heerlijk verkoelend gevoel op een hete zomerdag in huis, wordt getrakteerd op een comfortabele gekoelde nacht of een productieve werkdag zonder te zweten.

Koelen, ventileren en verwarmen in één mobiele airco

De Airdayss Type 4 met een koelvermogen van 12000 BTU van Airdayss biedt niet alleen de mogelijkheid om een ruimte te koelen, de mobiele airco kan tevens de ruimte ventileren of verwarmen. Het temperatuurbereik van het apparaat is van 16 tot 32 graden. Hierdoor kan de Airdayss Type 4 gedurende het gehele jaar gebruikt worden, in de zomer om te koelen en in de winter om een ruimte te verwarmen. Dankzij de afvoerslang die bij de mobiele airco geleverd wordt verdwijnt de warme lucht en eventueel vocht uit de ruimte. 

Mobiele airco 12000 BTU met slang

499,00

MOBIELE AIRCO MERK: AIRDAYSS

Energiezunige mobiele airco 12000 BTU kopen

De mobiele airco’s van het merk Airdayss mobiele airco’s zijn heel zuinig en besparen daardoor op de energiekosten. Het water wordt van binnenuit hergebruikt door een zelfverdampingssysteem. Hierdoor hoeft er minder vaak water bijgevuld te worden. De airco verbruikt maar 1300 Watt wanneer deze op volle toeren draait.

Sterk, compact en gebruikersvriendelijk

Dankzij een luchtcirculatie prestatie van maarliefst 410 m3 per uur is de Airdayss Type 4 een zeer krachtige mobiele airco. Dit gaat gecombineerd met een praktisch compacte vorm met een afmeting van 762x353x470mm en een zeer gebruiksvriendelijk elektronisch touchscreen display. 

De mobiele airco’s zijn voorzien van een soft-touch bedieningspaneel en luxe PCB-display aan de bovenzijde.

Mobiele-airco.nl bied één van de laagste prijzen in de Europese markt van mobiele airco’s.

Vandaag besteld = Morgen in huis bij Mobiele-airco.nl. 

ONTDEK ONZE AIRDAYSS MOBIELE AIRCO'S

Slimme mobiele airco's van Airdayss

De Airdayss Type 4 met een koelvermogen van 12000 BTU is voorzien van de nodige handige technische functies zoals een timer waarmee de airco 24 uur per dag aan of uitgezet kan worden. De snelheid van de ventilator kan ingesteld worden op 3 verschillende modes, waardoor de mobiele airco op verschillende niveaus kan presteren. De slaapmodus zorgt ervoor dat de airco op een lager geluidsvolume de ruimte koelt wat prettig is gedurende de nacht. 

Bediening van de mobiele airco

De mobiele airco kan op verschillende manieren bediend worden. De airco is voorzien van een touchscreen, afstandsbediening en kan via wifi bedient worden. Lui vanaf de bank of vanuit het bed de airco moeiteloos bedienen.

Mobiele airco 12000 BTU met slang

499,00

Airdayss gaat voor groen!

Duurzame mobiele airco 12000 BTU

Een airco die milieuvriendelijk is? Ja oké, de airco verbruikt stroom wat natuurlijk weer opgewekt dient te worden en dus niet geheel klimaatneutraal is. Waar de airco op klimatologisch gebied wel goed op scoort is dat deze gebruikt maakt van milieuvriendelijk koelmiddel R410A/R290. R410A is een milieuvriendelijk koelmiddel waarmee airconditioners worden afgevuld. Koudemiddel R410A is minder belastend voor het milieu dan bijvoorbeeld het conventionele koelmiddel R22. R410A tast de ozonlaag niet aan als er onverhoopt een lek ontstaat of als het koelmiddel niet op de juiste manier wordt verwerkt en opgeslagen. 

Van kleine woningen tot grote kantoorruimtes

Geniet thuis van ideale omstandigheden met de Airdayss mobiele airco: een mobiele airconditioner die efficiëntie met elegantie combineert en precies de juiste temperatuur behoudt in huis – koel en fris wanneer het buiten heet is.

Zoek jij een mobiele airco met slang voor de warme lente- en zomerdagen? Met de Airdays mobiele airco geniet je van maximale flexibiliteit bij het comfortabel houden van je huis. Selecteer hieronder jouw toepassing en vind de juiste oplossing.

Alle informatie rondom een mobiele airco

Veelgestelde vragen

Een mobiele airco heeft de functie om de warme lucht en eventueel vocht af te voeren. Deze warme lucht wordt vervolgens naar een warmtewisselaar met koelvloeistof geleid. Deze koelvloeistof onttrekt de warmte uit de lucht, waarna de (nu koude) lucht weer de kamer in wordt geblazen. De koelvloeistof is inmiddels verdampt en de warme lucht wordt via de afvoerslang – door het raam of de dakdoorvoer – naar buiten geblazen.

De mobiele airco met slang naar buiten kan tot 10 graden kouder de ruimte afkoelen. Indien de warme lucht wederom in de te koelen ruimte geblazen wordt of indien de ruimte niet goed afgesloten is van de warme buitenlucht zal de airco minder efficiënt werken. Het is belangrijk dat de mobiele airco binnen 1 of 2 meter van het raam afstaat, doordat de slang meestal maximaal 2,5 meter is.

Het is handig om te achterhalen hoe sterk de mobiele airco dient te wezen om de gewenste ruimte voldoende te kunnen koelen of verwarmen. Het aantal BTU’s van een mobiele airconditioning geeft aan hoe krachtig het apparaat is. Hoe hoger het aantal BTU’s, des te groter de ruimte mag zijn en sneller het apparaat de ruimte kan verkoelen. 

Koelvermogen wordt meestal beschreven in KW (Kilowatt) of BTU (British Termal Unit), en geeft aan hoe effectief de airco is in het koelen van je ruimte. Naast de technische specificaties is het ook belangrijk om te weten hoe goed je ruimte is geïsoleerd, of je veel grote enkel/dubbel glas ramen hebt, en of er veel elektronische apparaten zijn die mogelijk nog meer hitte creëren.

Om te beslissen hoeveel koelvermogen je nodig hebt is het belangrijk om te weten hoeveel kubieke meter de ruimte is die je wilt afkoelen. Om dit eenvoudig te berekenen kan je het aantal vierkante meter keer 2,3 of 2,5 doen, afhankelijk van de hoogte van je plafond.

Heb je het aantal kubieke meter berekend, dan kan je dit converteren naar de airco eenheid: BTU. Hier zit een ingewikkelde formule achter, maar voor een redelijk geïsoleerde kamer kan je de vuistregel aanhouden: Het aantal kubieke meter * 136 = BTU.

De mobiele airco is voorzien van een slang om de warme lucht af te voeren. Het apparaat is berekend om deze lucht te verplaatsen tot een bepaald niveau. Om dit mogelijk te maken voor de mobiele airco dient er rekening gehouden worden met de lengte van de slang. De airco kan niet sneller of meer lucht afvoeren dan waar deze op berekend is. De lengte van de mobiele airco met lange slang varieert per type en merk. Over het algemeen zijn deze afvoer of uitlaatslangen 1,5 tot 2 meter lang. De slangen zijn gemaakt van speciaal temperatuurbestendig kunststof versterkt met metalen ringen. 

De 4 belangrijkste eigenschappen van een mobiele airco zijn: geluidsniveau (dB),  prijs, energieklasse en het koelvermogen (BTU). Randzaken zijn: timerfunctie, met afstandsbediening, slaapmodus, raamafdichting en is er een besturing via app mogelijk ja of nee.