Het perfecte binnenklimaat met het merk: Airdayss mobiele airco's

Veilig en vertrouwd online betalen

Ruilen en retourneren

Retourneren

Bij Mobiele-airco is het retour sturen van je aankoop over het algemeen gratis.

Artikelen welke zonder korting wordt aangeschaft kunnen te allen tijde binnen 14 dagen kosteloos worden geretourneerd. Dus als je gekozen mobiele airco toch niet in de smaak valt, dan kun je dat binnen 14 dagen nadat je de aankoop hebt ontvangen aan ons melden. Na het aanmelden van de retour heb je nog 14 dagen de tijd om product(en) kosteloos naar ons terug te sturen. Wij stellen op prijs dat dat het artikel, voor zover redelijkerwijs mogelijk, compleet, ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd wordt.

Aansprakelijkheid

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Het is niet verplicht om een reden van herroeping op te geven, fijn is het wel daar we eventueel foto’s aan kunnen passen of om bij merken waar het meermaals fout gaat dit proces te kunnen verbeteren.

Mail de klantenservice [email protected] voor een retoursticker. Met deze retoursticker kan het pakket bij een PostNL punt worden afgeleverd. Het is belangrijk dat de retoursticker bij onze klantenservice wordt aangevraagd. Als er zelf een pakketsticker bij een bezorgdienst zoals PostNL is gekocht kunnen wij het pakket niet vergoeden. Let op: vermeld bij het retourneren je ordernummer.

Mobiele-airco.nl 
T.E. Teunissenwei 57
9104ER Damwald

Terugbetaling na retourneren

Wij zullen zo snel mogelijk maar uiterlijk 5 dagen na herroeping het geld van je bestelling (inclusief eventuele betaalde verzendkosten van je bestelling) weer op hetzelfde betaalmiddel / rekeningnummer als waarmee de oorspronkelijke betaling is verricht terugstorten, tenzij uitdrukkelijk anders is afgesproken. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Handige checklist voor retourneren

  • Retourneren is bij ons gratis. Vraag een retoursticker aan bij onze klantenservice via [email protected].
  • De mobiele airco is indien mogelijk ongebruikt en onbeschadigd. Is een product gebruikt, beschadigd of niet netjes verpakt bij het retour zenden dan kunnen wij hiervoor kosten in rekening brengen.
  • De mobiele airco is compleet. Originele verpakking, raamafdichting, afvoerslang en labels zijn -indien redelijkerwijs mogelijk- nog bevestigd.
  • Vermeld, indien mogelijk, bij het retourneren je ordernummer. (Staat vaak ook al op het retourlabel).

ONTDEK ONS ASSORTIMENT

Airdayss mobiele airco's

Gratis verzending en kosteloos retourneren binnen 14 dagen. 

Goedkope mobiele airco 7000 BTU

169,00

Goedkope mobiele airco 7000 BTU

169,00