Shopping Cart

Het perfecte binnenklimaat met het merk: Airdayss mobiele airco's

Zoek een product
Generic filters
Veilig en vertrouwd online betalen
Video afspelen
Airco 9000 btu
mobiele airconditioning 9000 BTU

Mobiele airco 9000 BTU

De mobiele airco Airdayss Type 3 beschikt over 9000 BTU. Met deze mobiele airco met een koelvermogen van 9000 BTU kan de temperatuur en luchtvochtigheid op een comfortabel niveau gehouden worden. Terwijl het buiten snikheet is blijft de ruimte die gekoeld wordt met deze mobiele airco heerlijk aangenaam. Dankzij het filtersysteem dat eenvoudig schoon te maken is, wordt de lucht in de gekoelde ruimte ook nog eens gezuiverd.

Wat betekent 9000 BTU?

Wat betekent de afkorting BTU en waar staat 9000 BTU nou eigenlijk voor? BTU is een buitenlandse afkorting. Veel productnamen en omschrijvingen vertonen deze afkorting. BTU staat voor British Thermal Unit. Wat gebruikt wordt om thermische energie, in dit geval warmte te meten. Bij mobiele airco’s wordt de meting uitgedrukt in hoeveel BTU’s per uur een bepaalde airco kan toevoegen of verwijderen uit de lucht. Over het algemeen heeft een mobiele airco voor iedere kubieke meter (m3) circa 30 tot 40 watt koelvermogen nodig om een ruimte te koelen. Dit is circa 100 tot 135 BTU per m3.

Slimme elektrische convectorkachel 1500 watt

115,00

AIRDAYSS

Mobiele airco 9000 BTU: Airdayss Type 3

Hieronder beschrijven wij alle eigenschappen van de Airdayss Type 3 van het merk Airdayss.

 • Koelvermogen van 9000 BTU
 • Beschikt over energielabel A
 • Veelzijdig: koelt, bevochtigd en ventileert ruimtes
 • Hergebruikt water om energie te besparen en de efficiëntie te verhogen
 • Verbruik van 990 watt
 • Bereikt temperaturen tussen de 16 en 32 graden celsius
 • Kan een ruimte tot 33 m² verkoelen 
 • Volume van 65 decibel 
 • Beschikt over een slaapstand modus
 • Afmetingen van 700x300x300 mm
 • Weegt slechts 21 kilogram
 • Instelbare windsnelheden
 • Ingebouwde timer voor het automatisch starten en stoppen van de mobiele airco

De mobiele airco’s zijn voorzien van een soft-touch bedieningspaneel en luxe PCB-display aan de bovenzijde.

Mobiele-airco.nl bied één van de laagste prijzen in de Europese markt van mobiele airco’s.

Vandaag besteld = Morgen in huis bij Mobiele-airco.nl. 

ONTDEK ONZE AIRDAYSS MOBIELE AIRCO'S

Mobiele airco 9000 BTU met afvoerslang

De Airdayss mobiele airco van 9000 BTU met afvoerslang verkoelt de lucht en verzorgt de ruimte van een comfortabel briesje. Maar dat is niet het enige waar je de mobiele airco voor kan gebruiken. De mobiele airco onttrekt tevens het vocht aan de lucht. Doordat koude lucht minder vocht bevat dan de warme lucht, werkt de mobiele airco tevens als een luchtontvochtiger. Het condens dat aan de lucht onttrokken is, wordt opgeslagen in de waterbak van de mobiele airco. Zodra deze waterbak vol is slaat de airco automatisch uit. De Airdayss Type 3 is een slimme mobiele airco 9000 BTU die de ruimte van alle gemakken voorziet.

Voordelen van de mobiele airco 9000 BTU van Airdayss

3 FUNCTIES: koelen, ontvochtigen en ventileren: 

Dit betekent dat deze mobiele airco zowel in de winter als in de zomer gebruikt kan worden. Door de lucht te koelen en tegelijkertijd vocht af te voeren is de mobiele airco een echte multitasker die ook nog eens op 2 verschillende snelheden kan draaien.

Ecologisch en energievriendelijk: 

De Airdayss Type 3 (Power) is een energievriendelijke airconditioner die gebruik maakt van duurzaam R290-gas. Dit type gas vermindert het aardopwarmingsvermogen (GWP) met 99,8% in vergelijking met R410a-gas. De Airdayss Type Power bereikt op een duurzame manier zijn optimale temperatuur met een snel en goed resultaat. Ze hebben geen hoge energiekosten en een laag verbruik.

Luxe mobiele airconditioner:

De Airdayss Type 3 (Power) is voorzien van een modern soft-touch bedieningspaneel en soft-touch PCB-display, wat uniek is in de markt voor mobiele airconditioners. Het apparaat heeft een 24-uurs timer en een wateropslagindicator die aangeeft wanneer het geleegd moet worden. De thermostaat kan naar wens worden afgesteld.


Eenvoudig te installeren:

De Airdayss Type Power mobiele airconditioner is zeer praktisch in gebruik en kan dankzij de onderliggende wielen gemakkelijk van de ene kamer naar de andere worden verplaatst. De Airdayss Type Power wordt standaard geleverd met een raamisolatiekit met eenvoudige installatie- en service-instructies. De mobiele airco wordt geleverd met een afstandsbediening zodat je de temperatuur eenvoudig naar wens instelt.

Snelle koeling van een grote ruimte:

Met een groot luchtvolume van 330 m³/uur en een windbereik van 6 meter koelt de airconditioner snel je woonkamer, slaapkamer en het hele woongedeelte. De 6 meter lange zuigspiraal kan een ruimte in zeer korte tijd afkoelen en ontvochtigen.

Multifunctioneel, mobiel, goedkoop en sterk.

Voordeligste mobiele airco van Airdayss

Airco 9000 BTU

De Airdayss Type 3 wordt voor nog geen €290 euro verkocht in Nederland en België. De mobiele airco is stil en is licht van gewicht en beschikt ook nog eens over maar liefst 9000 BTU. De Airdayss Type 2 is nog goedkoper alleen heeft deze een lager koelvermogen (7000 BTU). De Airdays Type 3 kan koelen, ventileren en ontvochtigen. Kan overal naartoe getransporteerd worden dankzij de wielen aan de onderzijde en een licht gewicht. Ideaal om iedere ruimte te kunnen koelen en om het apparaat na gebruik op te bergen in de kast!

Mobiele airconditioner 9000 btu

Op zoek naar een zuinige mobiele airco? Dan is de Airdays Type 3 een goede optie. Met een koelvermogen van 9000 BTU verbruikt deze mobiele airco maar 990W. Dat is zeker een A energielabel waardig.

Van kleine woningen tot grote kantoorruimtes

Geniet thuis van ideale omstandigheden met de Airdayss mobiele airco: een mobiele airconditioner die efficiëntie met elegantie combineert en precies de juiste temperatuur behoudt in huis – koel en fris wanneer het buiten heet is.

Zoek jij een mobiele airco met slang voor de warme lente- en zomerdagen? Met de Airdayss mobiele airco geniet je van maximale flexibiliteit bij het comfortabel houden van je huis. Selecteer hieronder jouw toepassing en vind de juiste oplossing.

Slimme elektrische convectorkachel 1500 watt

115,00

Alle informatie rondom een mobiele airco met slang

Veelgestelde vragen

Een mobiele airco heeft de functie om de warme lucht en eventueel vocht af te voeren. Deze warme lucht wordt vervolgens naar een warmtewisselaar met koelvloeistof geleid. Deze koelvloeistof onttrekt de warmte uit de lucht, waarna de (nu koude) lucht weer de kamer in wordt geblazen. De koelvloeistof is inmiddels verdampt en de warme lucht wordt via de afvoerslang – door het raam of de dakdoorvoer – naar buiten geblazen.

De mobiele airco met slang naar buiten kan tot 10 graden kouder de ruimte afkoelen. Indien de warme lucht wederom in de te koelen ruimte geblazen wordt of indien de ruimte niet goed afgesloten is van de warme buitenlucht zal de airco minder efficiënt werken. Het is belangrijk dat de mobiele airco binnen 1 of 2 meter van het raam afstaat, doordat de slang meestal maximaal 2,5 meter is.

Het is handig om te achterhalen hoe sterk de mobiele airco dient te wezen om de gewenste ruimte voldoende te kunnen koelen of verwarmen. Het aantal BTU’s van een mobiele airconditioning geeft aan hoe krachtig het apparaat is. Hoe hoger het aantal BTU’s, des te groter de ruimte mag zijn en sneller het apparaat de ruimte kan verkoelen. 

Koelvermogen wordt meestal beschreven in KW (Kilowatt) of BTU (British Termal Unit), en geeft aan hoe effectief de airco is in het koelen van je ruimte. Naast de technische specificaties is het ook belangrijk om te weten hoe goed je ruimte is geïsoleerd, of je veel grote enkel/dubbel glas ramen hebt, en of er veel elektronische apparaten zijn die mogelijk nog meer hitte creëren.

Om te beslissen hoeveel koelvermogen je nodig hebt is het belangrijk om te weten hoeveel kubieke meter de ruimte is die je wilt afkoelen. Om dit eenvoudig te berekenen kan je het aantal vierkante meter keer 2,3 of 2,5 doen, afhankelijk van de hoogte van je plafond.

Heb je het aantal kubieke meter berekend, dan kan je dit converteren naar de airco eenheid: BTU. Hier zit een ingewikkelde formule achter, maar voor een redelijk geïsoleerde kamer kan je de vuistregel aanhouden: Het aantal kubieke meter * 136 = BTU.

De mobiele airco is voorzien van een slang om de warme lucht af te voeren. Het apparaat is berekend om deze lucht te verplaatsen tot een bepaald niveau. Om dit mogelijk te maken voor de mobiele airco dient er rekening gehouden worden met de lengte van de slang. De airco kan niet sneller of meer lucht afvoeren dan waar deze op berekend is. De lengte van de mobiele airco met lange slang varieert per type en merk. Over het algemeen zijn deze afvoer of uitlaatslangen 1,5 tot 2 meter lang. De slangen zijn gemaakt van speciaal temperatuurbestendig kunststof versterkt met metalen ringen. 

De 4 belangrijkste eigenschappen van een mobiele airco zijn: geluidsniveau (dB),  prijs, energieklasse en het koelvermogen (BTU). Randzaken zijn: timerfunctie, met afstandsbediening, slaapmodus, raamafdichting en is er een besturing via app mogelijk ja of nee.