Shopping Cart

Het perfecte binnenklimaat met het merk: Airdayss mobiele airco's

Zoek een product
Generic filters
Veilig en vertrouwd online betalen

Verzendwijze en levertijden

Mobiele-airco.nl werkt samen met de PostNL Pakketservice. Besteld op werkdagen voor 22:00 uur is de volgende dag geleverd. 

Bekijk de actuele status van je bestelling op je Mijn account pagina. Via PostNL ontvang je een track and trace code zodra de bestelling is verzonden.

Ben je niet thuis op het moment van bezorging, dan probeert PostNL het pakket de volgende dag af te leveren. Lukt dit niet, dan is het pakket de dag erna af te halen bij het afhaalkantoor. PostNL laat een bericht achter in je brievenbus waarop staat waar je de zending kunt afhalen. Het pakket blijft daar drie weken liggen.

Tip! Ben je niet vaak thuis? Laat het pakket dan op je werk, bij familie of kennissen afleveren. Geef bij het afrekenen een ander aflever- of bezorgadres op. 

Levering en levertijden

Bestel je een mobiele airco op werkdagen voor 22:00 uur, dan is de mobiele airco al de volgende dag geleverd. Bestel je in het weekend? Dan versturen wij de mobiele airco op maandag en ontvang je deze op dinsdag. 

Altijd gratis verzending bij Mobiele-airco.nl

Alle bestellingen worden gratis verzonden door Mobiele-airco.nl. Er zijn dus geen verzendkosten!

Vertraagde levering?

Wanneer een levering vertraagd is, proberen wij je hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen. Check de actuele status van je bestelling in je account of via onze speciale track and trace pagina. Bel anders onze klantenservice voor onduidelijkheden: 058-2037422 op werkdagen van 9:00 tot 17:00.

ONTDEK ONS ASSORTIMENT

Onze mobiele airco's van Airdayss

Geniet van gratis verzending en een supersnelle verzendservice.

Slimme elektrische convectorkachel 1500 watt

115,00

Slimme elektrische convectorkachel 1500 watt

115,00